Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Retrodesign.be Info & Inspiratie over retro design en vintage woonaccessoires
Retrodesign.be
banner image

Retro accessoires voor leuke accenten

Niets is zo leuk dan af en toe een bestaand interieur te vernieuwen door het vervangen van de accessoires. Durf eens wat anders, en ga voor retro accessoires.

 

 

Retro stoffen

Kussens en gordijnen bestaan ook in retro printen. Ze voegen extra cachet toe aan je ruimte. Als je kiest voor retro kussens, moet je wel zorgen dat de rest van je interieur neutraal is van kleur. Anders wordt het al gauw te druk. Ook bij gordijnen is het oppassen geblazen. Vaak zijn ze heel fel van kleur met drukke prints. Kies liever voor een typische retro kleur zonder patronen. Een pastelkleur is bijvoorbeeld ideaal. Je merkt het: zoveel moeite hoeft je niet te doen voor het creëren van een retro interieur.

 

retro accessoires

 

Retro accessoires zoals lampen en fotokaders

Ook lampen en fotokaders behoren tot de categorie van interieuraccessoires. Soms kunnen lampen veel indruk maken in een interieur. Ga voor een opvallend model, dat het aandachtspunt wordt van de woonkamer. Dat heeft onmiddellijk veel invloed op de uitstraling van je kamer. Maar ook een fotowall met vintage frames kunnen al veel verschil maken. Wissel af met een leuke poster met pop-art.