Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Retrodesign.be Info & Inspiratie over retro design en vintage woonaccessoires
Retrodesign.be
banner image

Retro meubels voor originele woonkamers

Dankzij retro meubels kan je je interieur een originele, frisse toets geven. Hiervoor hoef je niet zoveel moeite te doen. Eén retro meubel is vaak al genoeg om een kamer een hele andere uitstraling te geven.

 

 

Voorbeelden van retro meubels in bestaande interieurs

Deze welbekende ronde stoel is een retro klassieker. Hij is zo origineel dat hij meteen alle aandacht naar zich toetrekt. Met een dergelijk meubel heb je meteen een originele “center piece”. Je kan dit stuk scoren op tweedehandsmarkten. Daarnaast zijn er ook merken die dit meubel nog altijd reproduceren. Aan jou om uit te maken of je gaat voor het origineel of een kopie. Meer leuke voorbeelden vind je in het artikel : “inspiratie voor een retro interieur

retro meubel in woonkamer

 

 

Retro meubels in de keuken

En nee, je kan niet enkel je woonkamer opfleuren met een leuk meubel. Je kan ook gaan voor retro stukken in de keuken. En dat hoeft niet eens zo moeilijk te zijn. Een paar stoelen of accessoires kunnen al voldoende zijn. Bekijk even onderstaand voorbeeld:

 

retro meubels in de keuken

 

Deze stoelen kan je makkelijk online vinden. In combinatie met de retro tv op het aanrecht, is dit interieur helemaal in evenwicht.